layer Servicii

 • Nunti

  Nunti

  Traieste magia serii alaturi de cel iubit in timp ce noi iti intampinam oaspetii.

  Nunta este un moment special in viata oricarui cuplu, incarcat de emotie, dar si de multe pregatiri.

  Organizarea acestui eveniment trebuie facuta pana la cel mai mic detaliu, iar alegerea furnizorilor de servicii potrivit dorintelor cuplului poate fi uneori dificila, dar eficienta.

  Daca va intrebati ce se intampla cu invitatii in momentul in care ajung la petrecere, raspunsul este simplu: Hostess Estilo - vine in intampinarea invitatilor vostri si va asigura de profesionalismul si implicarea hostesselor, astfel incat sa va puteti bucura de fiecare moment al serii.

 • Botezuri

  Botezuri

  Bucurati-va de fiecare moment in preajma bebelusului vostru si lasati grija invitatilor in seama noastra.

  Botezul unui copil reprezinta un moment unic si mult asteptat de catre parinti. Intrucat copilul va avea nevoie de toata atentia si grija acestora, in mult asteptata zi, hostessele vor veni in ajutorul lor, ocupandu-se de receptia invitatilor, intr-o maniera eleganta si calduroasa.

 • Majorate

  Majorate

  Vrei ca petrecerea ta de majorat sa fie unica? Ai nevoie de Hostess Estilo!

  Petrecerea de majorat, in zilele noastre, presupune o pregatire ampla, tematica inedita, mai multi invitati, dar si griji legate de reusita evenimentului.

  Prezenta hostesselor este de nelipsit la eveniment, acestea intampinand invitatii intr-un mod carismatic si energic. Da culoare evenimentului tau, alaturi de Hostess Estilo!

 • Prezentare de Produse/Servicii

  Prezentare de Produse/Servicii

  Cream un impact vizual pentru afacerea ta!

  Pentru a asigura succesul pe piata, a unui produs sau serviciu, este necesara organizarea unei campanii de promovare.

  Aceste campanii pot include: sampling de produse, distribuire de flyere, premierea clientilor, tombole etc. Punerea in practica a acestor activitati necesita ajutorul unor promoteri sau hostesse, cu experienta in domeniu, implicare si profesionalism, intr-un cuvant HOSTESS ESTILO.

 • Inaugurari

  Inaugurari

  Cuprindem in zambetele noastre succesul evenimentului tau.

  Promoveaza-ti produsele si serviciile prin intermediul modelelor Hostess Estilo! Exista mai multe modalitati de a marca inceputul unui proiect, cea mai importanta modalitate fiind atragerea publicului tinta. Cum prima impresie conteaza, noi va oferim solutii profesionale pentru ca impactul sa fie cel dorit.

 • Targuri si Expozitii

  Targuri si Expozitii

  Brand-uri si firme de elita aleg frumusetea modelelor noastre ca imagine reprezentativa.

  Targurile si expozitiile joaca un rol important in promovarea produselor si a serviciilor unei companii.

  Prezentarea acestora este la fel de importanta precum serviciul in sine. Hostessele sunt cele care vor crea legatura dintre client si companie, prin oferirea de informatii relevante si afisarea unei imagini profesioniste.

 • Evenimente Corporate

  Evenimente Corporate

  Aveti idei, avem solutii! Suntem acolo unde este nevoie sa fim!

  Prestația modelelor Hostess Estilo este mereu ireprosabila indiferent ca vorbim despre o conferinta importanta in cadrul unei companii, petreceri corporate sau gale.

  Zambitoare si carismatice, hostessele noastre vor oferi intotdeauna un plus de profesionalism si eleganta evenimentului dumneavoastra!

 • Petreceri

  Petreceri

  Ocazia ideala de a oferi invitatilor tai cea mai calduroasa primire.

  Vibe-ul unei petreceri reusite este insotit de muzica potrivita, oameni energici, distractie, organizare si nu in ultimul rand de hostesse.

  Venim in ajutorul dumneavoastra cu serviciul de hostess, prin intermediul caruia va asiguram ca fiecare invitat va fi intampinat cu zambetul pe buze si va fi invaluit de atmosfera petrecerii, inca de la inceput.