layer Servicii | Promoteri

Promoteri
Te facem mai vizibil si construim in jurul afacerii tale o comunitate puternica de clienti, care au incredere in brandul tau.

Hostess Estilo ofera promoteri cu experienta pentru activitatile promotionale, precum:

• Sampling

Una dintre cele mai eficiente metode de promovare a unui produs prin care distribui grauit o mostra pentru a fi testata de catre consumatori. Acest tip de campanie iti ofera posibilitatea de a testa un produs timp de mai multe zile pe un esantion mare de oameni, demonstrand utilitatea si simplitatea utilizarii lui, creand o baza de date cu potentiali clienti.

• Campanii de informare.

Promoterii Hostess Estilo promoveaza si prezinta produsul tau, distribuie pliante/flyere sau alte materiale informative, asigurandu-se ca mesajul tau ajunge la publicul tinta. In functie de specificul evenimentului tau, materialele publicitare pot fi distribuite in diferite locatii: stradal, in cadrul targurilor, expozitiilor si festivalurilor.

• Drop Mail

Prin acest serviciu, promoterii nostri distribuie fluturasi/pliante sau diverse mostre in cutiile postale sau pe manerul usilor, asigurandu-se ca transmit mesajul brandului tau intr-un mod cat mai vizibil si organizat. Fa-te vazut prin intermediul promoterilor Hostess Estilo!

Cere ofertă